Espores, la veu del Botànic, es renova

Espores, la veu del Botànic, es renova

Després d’alguns anys a ple rendiment ha arribat el moment de fer un canvi. Espores, la revista de divulgació editada des del Jardí Botànic de la Universitat de València, es renova per complet.

La revista Espores va nàixer en 2012 com un espai digital, gratuït i bilingüe per a totes les persones interessades en el món vegetal. El projecte, creat i dinamitzat des del gabinet de Comunicació i Cultura del Jardí, compta amb la participació d’un nodrit grup de col·laboradors i col·laboradores que acosten el seu treball i experiència al públic. Per això, en Espores s’aborda la botànica des de tots els punts de vista, tal com ha quedat palès en les seues seccions: botànics, jardineria, conservació, agricultura, investigació, oci verd, plantes, vídeos, entrevistes…

En aquests set anys de vida, pocs temes del món vegetal i mediambiental han quedat fora d’Espores. Des del canvi climàtic i les seues múltiples perspectives, als incendis, els cultius tradicionals, els arbres monumentals, jardins de tot el món, botànics i botàniques del passat i del present…

A banda, Espores sempre ha volgut oferir diversitat en els continguts, per això hem pogut trobar-hi vídeos divulgatius, de continguts pràctics, entrevistes verdes a personatges relacionats d’una forma o altra amb el Jardí o amb el panorama cultural valencià, i entrevistes a professionals de la botànica per comprendre qui està darrere de tota la conservació, ensenyament, divulgació i investigació en matèria vegetal.

Nova identitat i web

Tots aquests temes i molts més seguiran sent l’essència de la revista Espores que, el pròxim 2 de març estrenarà identitat i web. Però els canvis no seran només d’imatge sinó que el disseny de la nova revista permetrà que siga més accessible des dels diversos dispositius mòbils alhora que millorarà el posicionament  dels continguts.

Des d’aquesta setmana es farà la migració i es prepararan els nous articles, vídeos i entrevistes perquè tot estiga a punt el 2 de març, data en què tornarem per a seguir posant al vostre abast el bo i millor del món vegetal. Seguiu ací, Espores torna renovada i comptem amb vosaltres per al seu llançament, perquè una publicació com la nostra mai serà res sense aquells qui la lligen i, sobretot, la valoren.

Etiquetes
Revista de divulgació científica del Jardí Botànic de la Universitat de València.
Nota legal: Revista Espores. La veu del Botànic es fa responsable de la selecció de bloguers però no dels continguts i opinions en els articles dels mateixos.
Send this to a friend