Espores - Jardinería

Jardinería

Paisatgisme, ecoarquitectura, plantes ornamentals, vivers, art floral

 Publicat a Jardinería

Podar les plantes en el moment oportú i amb un objectiu clar és fonamental per assegurar que el nostre jardí lluirà amb l'esplendor desitjada. És per això que just ara El Blog de la Taula ens parla de Chelsea chop, un truc de jardineria amb què aconseguir controlar i estendre la floració de les herbàcies que esclaten a l'estiu. Senzill i molt efectiu!

 Publicat a Jardinería

Aprofitant la poda hivernal, la tècnic d'arbres Marta Muñoz ens ajudarà a familiaritzar-nos amb aquest tipus de bifurcacions tan habituals que podem trobar en els arbres, i així poder avaluar a priori quan poden convertir-se en un problema estructural que calga corregir amb l'ajuda d'un professional.

 Publicat a Jardinería

El blog de la taula ens descobreix aquest increïble Jardí en altura que cobreix de verd les antigues vies ferroviàries que travessaven la ciutat de Nova York i que estaven en desús. Un paisatge d'inspiració silvestre a base d'espècies vegetals autòctones triades per la seua resistència, sostenibilitat i un joc de textures i colors que sorprén els seus visitants estació rere estació.

 Publicat a Jardinería

La trajectòria de Gertrude Jekyll, influent jardinera, paisatgista, artista i escriptora, troba els inicis experimentant en un jardí, el seu propi jardí a Munstead Wood. La bloguera d'El blog de la tabla ens apropa la figura d’aquesta reconeguda dissenyadora de jardins, creadora de més de 400 jardins arreu del món i famosa pels seus esquemes de color, i del jardí de Munstead Wood, el principi de tot.

Com cuidar les teues ferramentes de jardí

22.06.18 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Aixada, rasclet, tisores de podar, serra, pala... què seria dels nostres jardins sense unes bones eines que ens ajuden a cuidar-los? Així que, igual que mimem les nostres plantes perquè lluïsquen sanes i boniques, cal netejar i emmagatzemar correctament els nostres utensilis de jardineria perquè puguem ajudar-nos en aquesta tasca el màxim temps possible.

AMPLIA EL TEU JARDÍ FÀCILMENT AMB ESQUEIXOS

29.04.18 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Primavera és un dels millors moments de l'any per a multiplicar les nostres plantes a través d'esqueixos i així emplenar eixos racons buits que encara queden o han anat sorgint al nostre jardí. La nostra bloguer Guia de Jardí ens ensenya com fer-ho i ens mostra les seues plantes favorites per a reproduir d'aquesta forma.

10 PLANTES FÀCILS DE SEMBRAR EN PRIMAVERA

23.03.18 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Si vols que el teu jardí lluïsca bonic i ple de flors en les pròximes estacions, és un bon moment per a conrear noves espècies en la teua balconada o jardí. Així que si no disposes de molt de temps o espai per a fer llavorers, Guía de Jardín et facilita el treball amb aquesta especial selecció de plantes que pots sembrar directament en l'exterior, a terra, i que a més no requereixen de moltes cures.

Pàgina 1 de 10