Espores - Jardinería

Jardinería

Paisatgisme, ecoarquitectura, plantes ornamentals, vivers, art floral

COM CUIDAR ELS ROSERS

07.06.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Hui parlem amb Guia de Jardín sobre les malalties més habituals dels rosers. És cert que pateixen tantes calamitats? Val la pena lluitar contra els fongs? Coneix les varietats més resistents i descobreix els trucs de les nostres jardineres domèstiques a l'hora de triar les espècies de rosers que ompliran de colors teu jardí.

UN JARDÍ EN CADA TEST

05.05.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Vols un jardí en testos? Tant si tens un terreny com si no, les plantes que creixen en test requereix tècniques i cures concrets. Guía de Jardín ens porta un resum de com atendre les nostres plantes de forma correcta perquè el mes de maig compleixa el que promet, ser el mes de les flors.

EL LLORER, DEL JARDÍ A LA CUINA

02.04.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

En aquesta ocasió, el consells de jardineria domèstica de Guía de Jardín acaben en la cuina! És temps de podar els llorers i és temps també d'aprendre a assecar les fulles per conservar-les als rebostos. Sabies que també es pot usar el llorer en pols? Si encara no tens un llorer, llig l'article, corre a plantar-ne un i condimenta els teus menjars.

Tasques per acabar l'hivern al nostre jardí

10.03.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Amb el canvi d'estació arriben els canvis als nostres jardins domèstics i com cada mes, Guía de Jardín ens relaga consells perquè el nostre oasi verd particular llueixa sa i fort a la primavera. És temps de podar rosers, de condicionar el sòl, de planificar la nova temporada i de substituir les baixes de l'hivern per nous exemplars. Mans al jardí!

Jardineria domèstica: cuidar les bardisses

12.02.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Torna Guía de Jardín amb més consells sobre jardineria domèstica. Febrer és temps d'atendre les bardisses de la nostra terrassa, pati, balcó o jardí. Podar, cavar, treure males herbes... Llegeix amb atenció els seus consells i presumeix de jardí. 

Remeis casolans contra les plagues del jardí

20.01.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Tots els que teniu jardí sabeu de les moltes cures que requereix per a conservar-ho en bones condicions. Les tasques es poden fer molt a gust si suposen passar temps a l'aire lliure i s'obtenen resultats, no obstant açò, les plagues donen molts maldecaps. Guia de jardí ens parla d'alguns remeis casolans que els han funcionat.

Suculent jardí (II)

23.11.16 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Guia de Jardín ens porta hui la segona part de Suculent jardí i ho fa explicant-nos tècniques senzilles de reproducció de plantes crasses usant esqueixos. Si vius a València és possible que aquests consells et funcionen d'allò més bé. T'animes a conrear el teu jardí de suculentes? 

Pàgina 1 de 9