Espores - Jardinería

Jardinería

Paisatgisme, ecoarquitectura, plantes ornamentals, vivers, art floral

QUÈ FER AL NOSTRE JARDÍ A FINALS D'HIVERN

23.02.18 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

S'aproxima el bon temps, però abans anem a mostrar-vos les últimes tasques que cal dur a terme en el jardí aprofitant la letargia de plantes i insectes. És temps de podar rosers, de condicionar el sòl, de planificar la nova temporada i de substituir les baixes de l'hivern per nous exemplars. Ens ho conta Guia de Jardín! 

L'hort casolà a l'hivern

04.02.18 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Crear un xicotet hort casolà és més fàcil del que puga semblar i pot proporcionar-te bons aliments que incorporar a la teua taula, a més de la satisfacció d'haver-los conreat. En aquest article, les nostres col·laboradores de Guía de Jardín comparteixen algunes de les seues experiències per ajudar-nos a encaminar amb èxit un xicotet hort casolà d'hivern.

PLANTES PER DONAR COLOR AL JARDÍ EN HIVERN

29.12.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Flors grogues, roses, violetes, taronges, blanques, sí! aquests colors també poden formar part del teu jardí en els mesos més freds i complementar al verd perenne que persisteix en arbres i arbustos. Guia de Jardí ens dóna les seues dotze plantes imprescindibles per a aconseguir un espai verd màgic a l'hivern.

JARDINERIA RESPECTUOSA DE CADA DIA

19.11.17 Escrit per Revista Espores. La veu del Botànic
 Publicat a Jardinería

Sols cal observar la natura i copiar algunes de les seues estratègies per estalviar recursos i respectar el medi ambient i com no, en jardineria passa el mateix. Què pots fer al teu jardí perquè siga més sostenible?

JARDINERIA DOMÈSTICA: PLATABANDA AMB PLANTES VIVACES

08.11.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Us expliquem l'últim projecte jardiner de Guia de Jardín, el nostre bloc col·laborador de jardineria domèstica, amb la rehabilitació d'una platabanda. I cansades de lluitar contra els fongs dels rosers, aquestes dues jardineres, mare i filla, s'han proposat donar-li vida amb plantes herbàcies. T'inspirarà?

PAISATGE A RITME DE CIUTAT

20.10.17 Escrit per Arquitectes pel Paisatge
 Publicat a Jardinería

Torna al Jardí un de les trobades verdes més interessant en la ciutat. Les nostres ciutats evolucionen constantment però no ho fan a l'atzar, interessos, factors, tendències, hi ha molt de què parlar, i arquitectes i paisatgistes s’hi posen mans a la feina en aquestes jornades.

AFAVORIR LA BIODIVERSITAT AL JARDÍ

05.10.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Guia de Jardí ens conta el seu secret per a aconseguir un espai verd sa i lliure de plagues. Un xicotet spoiler, la solució passa per plantar, plantar i plantar! Converteix el teu jardí en un autèntic ecosistema i acull a la fauna útil que t'ajude a combatre eixos temuts insectes plaga.

Pàgina 1 de 10