Espores - Jardinería

Jardinería

Paisatgisme, ecoarquitectura, plantes ornamentals, vivers, art floral

JARDINERIA RESPECTUOSA DE CADA DIA

19.11.17 Escrit per Revista Espores. La veu del Botànic
 Publicat a Jardinería

Sols cal observar la natura i copiar algunes de les seues estratègies per estalviar recursos i respectar el medi ambient i com no, en jardineria passa el mateix. Què pots fer al teu jardí perquè siga més sostenible?

JARDINERIA DOMÈSTICA: PLATABANDA AMB PLANTES VIVACES

08.11.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Us expliquem l'últim projecte jardiner de Guia de Jardín, el nostre bloc col·laborador de jardineria domèstica, amb la rehabilitació d'una platabanda. I cansades de lluitar contra els fongs dels rosers, aquestes dues jardineres, mare i filla, s'han proposat donar-li vida amb plantes herbàcies. T'inspirarà?

PAISATGE A RITME DE CIUTAT

20.10.17 Escrit per Arquitectes pel Paisatge
 Publicat a Jardinería

Torna al Jardí un de les trobades verdes més interessant en la ciutat. Les nostres ciutats evolucionen constantment però no ho fan a l'atzar, interessos, factors, tendències, hi ha molt de què parlar, i arquitectes i paisatgistes s’hi posen mans a la feina en aquestes jornades.

AFAVORIR LA BIODIVERSITAT AL JARDÍ

05.10.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Guia de Jardí ens conta el seu secret per a aconseguir un espai verd sa i lliure de plagues. Un xicotet spoiler, la solució passa per plantar, plantar i plantar! Converteix el teu jardí en un autèntic ecosistema i acull a la fauna útil que t'ajude a combatre eixos temuts insectes plaga.

KATHRYN GUSTAFSON: DE LA MODA AL PAISATGE

21.07.17 Escrit per Revista Espores. La veu del Botànic
 Publicat a Jardinería

Kathryn Gustafson és una reconeguda arquitecta paisatgista nord-americana que treballa a nivell internacional. Els seus dissenys han estat premiats a nivell mundial, posseeix diversos premis en paisatgisme, és doctora honoris causa de la Universitat Politècnica de València i, a més, és l'encarregada del disseny del Parc Central de la ciutat de València.

UN HORT AL JARDÍ

07.07.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Fes-te'n un saborós racó hortícola al jardí i gaudeix veient créixer les teues pròpies tomaques, carbassons o enciams amb l'ajuda de Guia de Jardí. Aquest mes de juliol, amb l'horta en el seu màxim esplendor, ens conten la seua experiència i ens animen introduir-nos en el món de l'horticultura casolana.

COM CUIDAR ELS ROSERS

07.06.17 Escrit per Guía de Jardín
 Publicat a Jardinería

Hui parlem amb Guia de Jardín sobre les malalties més habituals dels rosers. És cert que pateixen tantes calamitats? Val la pena lluitar contra els fongs? Coneix les varietats més resistents i descobreix els trucs de les nostres jardineres domèstiques a l'hora de triar les espècies de rosers que ompliran de colors teu jardí.

Pàgina 1 de 9