Espores - Jardinería

Jardinería

Paisatgisme, ecoarquitectura, plantes ornamentals, vivers, art floral

 Publicat a Jardinería

Aprofitant la poda hivernal, la tècnic d'arbres Marta Muñoz ens ajudarà a familiaritzar-nos amb aquest tipus de bifurcacions tan habituals que podem trobar en els arbres, i així poder avaluar a priori quan poden convertir-se en un problema estructural que calga corregir amb l'ajuda d'un professional.

 Publicat a Jardinería

El blog de la taula ens descobreix aquest increïble Jardí en altura que cobreix de verd les antigues vies ferroviàries que travessaven la ciutat de Nova York i que estaven en desús. Un paisatge d'inspiració silvestre a base d'espècies vegetals autòctones triades per la seua resistència, sostenibilitat i un joc de textures i colors que sorprén els seus visitants estació rere estació.

 Publicat a Jardinería

La trajectòria de Gertrude Jekyll, influent jardinera, paisatgista, artista i escriptora, troba els inicis experimentant en un jardí, el seu propi jardí a Munstead Wood. La bloguera d'El blog de la tabla ens apropa la figura d’aquesta reconeguda dissenyadora de jardins, creadora de més de 400 jardins arreu del món i famosa pels seus esquemes de color, i del jardí de Munstead Wood, el principi de tot.

 Publicat a Jardinería

Aixada, rasclet, tisores de podar, serra, pala... què seria dels nostres jardins sense unes bones eines que ens ajuden a cuidar-los? Així que, igual que mimem les nostres plantes perquè lluïsquen sanes i boniques, cal netejar i emmagatzemar correctament els nostres utensilis de jardineria perquè puguem ajudar-nos en aquesta tasca el màxim temps possible.

 Publicat a Jardinería

Primavera és un dels millors moments de l'any per a multiplicar les nostres plantes a través d'esqueixos i així emplenar eixos racons buits que encara queden o han anat sorgint al nostre jardí. La nostra bloguer Guia de Jardí ens ensenya com fer-ho i ens mostra les seues plantes favorites per a reproduir d'aquesta forma.

 Publicat a Jardinería

Si vols que el teu jardí lluïsca bonic i ple de flors en les pròximes estacions, és un bon moment per a conrear noves espècies en la teua balconada o jardí. Així que si no disposes de molt de temps o espai per a fer llavorers, Guía de Jardín et facilita el treball amb aquesta especial selecció de plantes que pots sembrar directament en l'exterior, a terra, i que a més no requereixen de moltes cures.

 Publicat a Jardinería

Als peus del Parc Natural de la Serra d'Espadà es troba aquesta població castellonenca coneguda per les seues coves navegables i pintures rupestres que ara emprèn un ambiciós Programa Integral de Paisatge per a recuperar i unificar el seu patrimoni natural i cultural.

Pàgina 1 de 10
FaLang translation system by Faboba